Yritykseni tarina

Työnohjauspalvelut Tukenasi haluaa olla nimensä veroinen ja tukea suomalaista työelämää. Yritys on perustettu edistämään suomalaisen työelämän hyvinvointia ja dialogista keskustelua. Tukenasi on olemassa Sinua ja työyhteisöäsi varten, kanssakulkija työelämän moninaisilla poluilla. 

Palvelujen ytimenä ovat työnohjaus- ja koulutuspalvelut. Asiakkaan niin halutessa voidaan työyhteisön ohjauksia toteuttaa myös konsultoivalla otteella ja palvelumuotoilua sisältäen. Erätauko-dialogien ohjaukset täydentävät palveluntarjontaani. Palveluni ovat saatavilla koko Suomen alueelle niin livenä kuin etänäkin.

Työnohjauspalvelut Tukenasi haluaa olla ammatillinen tuki ja edesauttaa työyhteisöjä ja niiden työntekijöitä kehittymään ja voimaan hyvin niin töissä kuin kaikissa elämän vuorovaikutustilanteissa. Haastavissa ja joskus mahdottomaltakin tuntuvissa tilanteissa kenenkään ei tarvitse jäädä yksin pohdintojensa kanssa. Toisinaan tarvitsemme tukea löytääksemme taas sen hyvän olon työssä, että jaksamme ja saamme iloa aikaansaannoksistamme.

Työnohjauspalvelut Tukenasi arvoja ovat:

arvostava kohtaaminen

voimavarojen vaaliminen ja löytäminen  

tuen antaminen

toisista välittäminen

rinnalla kulkeminen

toimijuuden ja ammattimaisuuden vahvistaminen

inhimillisyys

epätäydellisyyden voima

läsnäolon, hyväksynnän ja aidon kuuntelemisen korjaava voima

dialogisen keskustelun voima


Ajatukset oman yrityksen perustamisesta ovat kulkeneet mukanani jo monia vuosia. Vaikka olen tehnyt työtä palkansaajana on työni luonne ollut hyvin yrittäjämäistä ja vaatinut runsaasti itsenäistä ongelmanratkaisua ja valintoja. Perustin toiminimen Sinun Äänesi äänenkäytön koulutuksia varten. Keväällä 2023 muunsin yritykseni asiantuntijayritykseksi Työnohjauspalvelut Tukenasi. Sinun Äänesi jäi elämään aputoiminimenä. Monien ajatusympyröiden ja keskustelujen jälkeen olen tässä kirjoittamassa yritykseni tarinaa näille verkkosivuille, ottamassa uusia rohkeuden askelia.

Työnohjausta ja koulutusta tarjoavassa yrityksessäni koen voivani yhdistää tähän asti kertyneen ja yhä kertyvän osaamiseni ja olla osaltani tukemassa suomalaisen työelämän hyvinvointia.

Täällä olen, valmiina Teitä varten, ollaan yhteydessä! 

Lue lisää Katjasta: